materialen Kerst notitieboek

Kerst notitieboek

Goedemiddag lezers!

Een Kerst notitieboek kan in mijn leven niet ontbreken:

Kerst notitieboek
notitieboek Kerst

Hierin heb ik ruimte voor cadeau-ideetjes, versieringen die ik wil doen, menu’s die ik zou willen maken…van alles! Ik maak graag gebruik van verschillende kleuren voor vaste onderwerpen, en in een eigen, ‘custom-made’ notitieboek is dit super goed mogelijk: alles, van indeling tot decoratie, kan ik zelf bepalen.
En als er pagina’s uit moeten of nieuwe decoratieve pagina’s (bijvoorbeeld mooie kerstkaarten ter inspiratie!) ingevoegd moeten worden, dan is dat heel gemakkelijk: eruit scheuren of de gaatjes aftekenen met potlood, gaatjes maken met een perforator en inknippen om ze over de spiraalbinding heen te schuiven. Super makkelijk en flexibel :o).

slotje notitieboek
Met ‘slotje’ aan het elastieken bandje.

Ook voor dit notitieboekje heb ik vooral gebruik gemaakt van StudioLight papier en ephemera. Dit merk spreekt blijkbaar het meest aan bij mijn inspiratie! Verder heb ik een aantal bedels uit mijn voorraad gezocht, die ik een leuke aanvulling vond op dit boek, zoals een slotje en een aantal kerstornamentjes als hangers aan de binding.

Het fijnst voelt het boekje als het steeds voller raakt, door het gebruik van verschillende soorten washi tape, plaatjes, stickers en wat al niet meer :o).
Ik doe er vaak ook nog een aantal envelopjes her en der in, zodat ik niet elk onderdeel wat ik wil toevoegen gaatjes hoef te geven; soms kan dat ook niet, omdat het te klein of te teer is. Deze gaan dan in het envelopje, altijd bij de hand!

Fijne dag,

Judith

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *