Over Craftomnia

Grote boekenkast, helemaal gevuld met boeken en decoraties
Het Walhalla

Welkom in Craftomnia Cottage!

Craftomnia is mijn kleine, knusse Cottage op het Grote Web. Ik nodig je van harte uit om een kop koffie virtueel met me te drinken in de warme keuken van deze Cottage en geniet. Ik hoop dat ik je wat inspiratie en plezier kan schenken met alles wat ik in mijn Cottage plaats.
Craftomnia is mijn virtuele fantasiewereld, waar ik de verhalen uit mijn hoofd een plekje in de wereld geef.

De bouw van Craftomnia Cottage

Craftomnia als blog is al eerder geweest…en afgebroken. Ik wist niet meer waar ik heen wilde met mijn blog…en dat was jammer, want het is dé plek waar ik ontspannen mijn grootste passie kan uitvoeren: schrijven!

Voor mijn hbo-opleiding moest ik in 2018 een opdracht doen, waarbij ik een website moest inrichten. En toen heb ik Craftomnia weer opgebouwd. Het blijft nog zoeken naar de inrichting van de Cottage, maar gaandeweg (door ‘gewoon’ te doen) hoop ik haar vorm en een ziel te geven.

Schrijven, schrijven, schrijven…en handwerken!

Schrijven is mijn grootste plezier! Woorden, zinnen, teksten en verhalen; daar gaat mijn ziel van branden. Nieuw ontdekte mooie woorden krijgen een plekje in één van mijn vele notitieboeken, zodat ik er vaak naar terug kan gaan om ervan te genieten. En uiteindelijk eens te gebruiken!
Verhalen, enkele zinnen of losse woorden; het maakt niet uit, ze zijn voor mij allen een vorm van uiten en genieten. Notitieboekjes zijn dan ook een must-have voor mijn geest, want daar kan ik al die vondsten en creaties veilig in opbergen, meestal voorzien van verschillende kleuren pen en kleine tekeningetjes of plaatjes.

Naast schrijven is mijn fijnste tijdverdrijf handwerken. Het zien en voelen ontstaan van iets onder je eigen handen is de beste ontspanning voor lichaam en geest die ik kan bedenken. Geen grote objecten en ze zijn ook zeker geen van allen perfect, maar dat hoeft ook niet voor mij: het is het proces van creëren, de reis naar het resultaat toe, dat mij het meeste plezier brengt!
En het liefst gebruik ik zoveel mogelijk spulletjes die ik al in mijn voorraad heb, zodat ik (geliefde) objecten een nieuw leven kan geven: duurzaam en verantwoord omgaan met materialen.

Wat je op mijn blog kunt vinden:

  • Verhalen, groot en klein, maar allemaal uniek van mij.
  • Sfeerfoto’s van mijn creaties, gezellige hoekjes in mijn interieur, de geordende chaos van een creatieproces.
  • De kleine en grote wonderen die ik tegenkom in de natuur, die prachtige creaties van Moeder Natuur, zo wonderlijk en soms zo gewoon dat we ze over het hoofd zien.

IK!

Profielfoto Judith
Dit ben ik!

Judith
40+, echtgenote, moeder, huisvrouw, student en schrijfster voor mijn eigen blog.

Ik volg een hbo-opleiding in communicatie, waarmee ik mijn droombaan wil gaan verwezenlijken: het schrijven van allerlei soorten teksten voor (kleine) ondernemers die zelf moeite hebben om geschikte, pakkende en inspirerende teksten voor hun onderneming te schrijven.

DISCLAIMER

Craftomnia Cottage is niets meer (en zeker ook niets minder!) dan mijn fantasiewereld. Er bestaat geen echte Cottage. Deze magische plek is alleen in mijn hoofd en is mijn blog. De verhalen (stories) die ik hier plaats zijn allen verzonnen (tenzij ik expliciet vermeld dat dit anders is) en berusten op geen enkele waarheid in de personages die ik beschrijf.
De verhalen (stories) op deze blog zijn fictie, tenzij ik expliciet anders vermeld.
Nergens heb ik de bedoeling om iemand te beledigen of iets te ontnemen. Ik schrijf enkel voor mijn plezier en ik hoop anderen er plezier en inspiratie mee te brengen, door een virtuele plek te creëren voor ontspannen vermaak en inspiratie.

COPYRIGHT

Deze blog en al haar inhoud is uniek en van mij!
Tenzij ik anders vermeld, duidelijk en volgbaar bij delen van mijn content, is alles op mijn blog mijn eigendom.
Mijn foto’s zijn te pinnen, dat vind ik leuk en prima!
Mijn teksten zijn van mij en mogen niet gekopieerd of op een andere wijze gestolen worden. Ik beroep mij dan op het Auteursrecht, dat op alle gemaakte content van toepassing is.
Wil je iets van mijn blog gebruiken, dan mag dat ik de vorm van een quote, maar enkel met een duidelijke, goed werkende link naar mijn originele content en met mijn naamsvermelding erbij.

Samenwerking

Voor samenwerking sta ik altijd open! Het delen van gelijksoortige of elkaar aanvullende content is een mooie manier om onze wereld mooier en fijner te maken :0).
Wil je meer informatie van mij, mail me dan alsjeblieft via
craftomnia@gmail.com

Spread the love